Tarieven

Even een korte uitleg over onze tarieven.

Het tarief voor het bellen naar Spirifoon bedraagt € 0,90 per minuut, plus de kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon.

Het tarief voor het bellen vanuit België naar ons 0903- nummer bedraagt € 1,50 per minuut, plus de kosten die de provider aanrekent. Onder die kosten van de provider zit het beruchte addertje...

 

Telefoontarieven, hoe werken ze?

Als extra service voor u als beller naar Spirifoon volgt hier een korte toelichting op hoe telefoontarieven in elkaar zitten:

Vaak lees je in advertenties dat bellen met een 0900- Prepaid goedkoper zou zijn. Dit is echter niet het geval.

Naast het tarief dat je vaak in beeld ziet (€ 0,20 per minuut), betaal je in werkelijkheid veel meer. Wij hebben eens wat geprobeerd en in onze berekeningen komen we uit op maar liefst € 1,30 per minuut! Want naast het normale tarief hanteren providers vaak een opslag van maar liefst 20% met een minimum van € 0,10 per minuut. Bovendien nog vermeerderd met een 'opstarttarief' per minuut van € 0,10. Als je dus belt naar een nummer dat € 0,80 per minuut kost, kan dat veel en veel duurder uitpakken!

Veel mensen bellen met een Prepaid om de kosten in de hand te houden. Dit kan zoals we zagen echter oplopen tot wel € 1,30 per minuut. Een groot deel blijft aan de strijkstok van de Provider hangen. De centen lekken uit je portomonnee en je krijgt minder waar voor je geld.

 

En bij Spirifoon willen wij je waar voor je geld geven!

Vooral de telecomaanbieders (waaronder: KPN, Telfort, Debitel, Albert Heijn) profiteren van prepaid bellers.

Vaak is het voor de beller totaal niet inzichtelijk wat een gesprek in werkelijkheid kost. Daarom geven wij dan maar die duidelijkheid. Lees voor de aardigheid onderstaande links maar eens door:

https://www.0900prepaid.nl/voordeel_0900prepaid.html

http://www.bellen.com/content/mobiel-naar-0900-nummers-bellen.aspx

 

De oplossing!

Maar... je kunt ook Spirifoon-Credits kopen, dat is veel voordeliger! Met credits koop je een beltegoed, en betaal je vanuit welk land dan ook slechts € 0,90 per minuut.

 

Hoe werken Spirifoon-Credits?

Via Spirifoon-Credits krijg je waar voor je geld, want het is én goedkoper én de strijkstok van de provider zit er niet tussen. Wat betaal je aan Spirifoon via onze credits?

Omgerekend staat 1 Credit voor: (Nederland) € 0,85 en (België) € 0,85.

 

Hiermee zijn we de goedkoopste spirituele hulplijn!

Met Spirifoon-Credits koop je de belminuten vooraf in. Je hoeft je niet meer druk te maken over seconden die wegtikken en je kunt je helemaal concentreren op het gesprek. Heb je bijvoorbeeld 90 minuten gekocht, dan weet je dat je anderhalf uur ongestoord een consulent kunt raadplegen. Voor de cliënten uit België is dit een veel comfortabelere oplossing dan in te bellen naar het nummer: 0907-37085. Het gesprek wordt in dat geval ook niet automatisch na 10 minuten beëindigd. Je betaalt dus ook niet het veel te hoge tarief van € 1,50 maar gewoon € 0,90.

 

Samengevat bieden Spirifoon-Credits de volgende voordelen:

  • Ben je gewend om Prepaid te bellen, dan bespaar je met onze Sprifoon-Credits tot wel 85%!
  • Je omzeilt de 0900- blokkering op je telefoon.
  • Je kunt ook vanuit het buitenland bereiken, zelfs als je op vakantie bent.
  • Het nummer is eenvoudig op te waarderen.
  • Het systeem is ook geschikt voor SKYPE gebruikers.
  • Geen torenhoge telefoonrekeningen meer, je hebt namelijk al betaald.
  • Gesprekken vanuit België worden niet automatisch beëindigd na 10 minuten.
  • Spirifoon-Credits zijn de enige manier om ook een e-mailconsult te doen.

Spaar dus een hoop geld uit, en koop Spirifoon-Credits. Dat kan heel eenvoudig hier.