Zigeuner-waarzegkaarten met hun mystieke afbeeldingen kunnen ervoor zorgen dat je beter toegang krijgt tot je psyche. Ze staan al eeuwenlang bekend om hun voorspellende kracht.
Mathieu | Spirifoon

Mathieu Offline Boxnummer: 04

Na jaren in de privé-sector gewerkt te hebben, zag ik door persoonlijke omstandigheden het licht. Ik bekwaamde me in mijn gaven, die ik nu eenmaal heb gekregen. Ik help mensen door het leggen van zigeunerkaarten. Tevens ben ik helderwetend- en voelend.
Yolande | Spirifoon

Yolande Offline Boxnummer: 01

Dag lieve mensen, Relatieproblemen? Moeilijkheden op het werk? Ik luister oprecht naar elk probleem, leef met je mee en geef je dan begripvol advies en steun. Als je dat wil kan ik daarvoor ook de Tarot-kaarten leggen. Wil jij verandering zien in je leven? Daar werken we dan samen aan. Wees zelf de verandering, sta er voor open en maak je verhaal bespreekbaar. Warme groet, Yolande
Yrsul | Spirifoon

Yrsul Offline

Een warme groet van Yrsul. Als medium leg ik contacten met gene zijde. Dat doe ik via mijn gidsen. Verder hanteer ik de pendel en leg diverse kaarten, o.a. Engelenkaarten Mijn specialisateit is zielsrelaties.