Over ons

Het leven is niet altijd gemakkelijk.

Spirifoon kan helpen als je het even nodig hebt. Het is een onafhankelijke hulplijn voor spiritueel advies. Hier kun je bellen met deskundige consultants op alle gebieden in de paranormale wereld. Zoveel mensen gingen je voor, waarom zou jij het niet proberen! 

Alle consultants worden uitgebreid getest voor ze bij Spirifoon mogen werken. Spirifoon heeft voor elke vraag een antwoord. Spirifoon is er voor jou! Twijfel je over je relatie? Gaat het op je werk niet goed? Heb je problemen met je kinderen? Bel Spirifoon voor een deskundig advies.

 

Spirifoon, de paranormale hulplijn die werkt!

 

Wie zijn wij?

Wij, dat is Viktor en Max. Viktor is hogeschooldocent, en heeft uitgebreide opleidingen in coaching en psychologie gevolgd en hij richt zich tegenwoordig ook op de spirituele kant van mensen begeleiden. Viktor is helderziend en heldervoelend en legt ook Tarotkaarten.

Max is een echte wizzkid; hij werkt in de ICT. Max zat als leerling ooit nog bij Viktor in de klas en wij vonden elkaar opnieuw voor de bouw van de website 'Spirifoon'. Achter Spirifoon zitten dus twee gewone jongens. Er is geen tv-zender of internationaal netwerk van websites mee gemoeid.

 

Wat is Spirifoon?

Spirifoon is een spirituele hulplijn. Wij beseffen dat we niet de enige op dit gebied zijn, om het zacht uit te drukken. Waarin verschillen wij van al die anderen?

Te vaak merken we dat veel 'astrosites' uitgebaat worden, alleen maar om er geld mee te verdienen. De kwaliteit van het gebodene is op zijn best matig en consulenten worden gepusht om mensen zo lang mogelijk aan de praat te houden.

Dat willen wij allemaal niet.

Wat willen we wel? Een kwaliteitsvolle site inrichten, die mensen een eerlijke prijs aanrekent voor een degelijke dienstverlening. Mensen die met een van onze consulenten bellen, moeten zich op hun gemak voelen bij Spirifoon.

Van de andere kant kost – zoals alles in deze wereld – ook deze dienst geld. Spirifoon streeft er niet naar om mensen te plukken, Spirifoon streeft ernaar om hulpvragen te beantwoorden of helpen oplossen. Net zoals alle andere hulpverleners, rekent Spirifoon hiervoor een prijs aan. Zelfs met het dure 0909-systeem is die prijs bij een gemiddeld consult een stuk goedkoper dan een doorsnee sessie bij een psycholoog of therapeut. De reiskosten en reistijd nog niet eens meegerekend.

Bij Spirifoon krijg je waar voor je geld! Lees meer hierover onder Tarieven.